Av: Viveca Sten
Handling: Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?
Andreis bästa vän och kollega har gått bakom ryggen på Andreis, kommer han kunna hålla den hemligheten eller kommer Andreis komma på honom och när han väl ställer honom mot väggen kommer Andreis då listat ut vad som hänt eller misstar han honom och ger honom skulden för fel sak.
Mina vill inget annat än att träffa sin pappa efter det som hänt hennes mamma men vågar hon träffa sin pappa eller är Andreis pappan i ryggen.
Betyg: 8 av 10
Rekomenderar?!: Ja Stens böcker är väldigt spännande även fast böckerna blivit film så man redan vet vad som händer. Då böckerna skiljer sig från filmatiseringen så blir det spännande ändå även fast man vet vad som händer i stora drag.

Kommentera

Publiceras ej