Av: Roslund & Hellström
Handling:Elektisktlås på dörren sex våningar upp. Två tjejer i lägenheten som betalar av sin skuld genom att låta 12 män tränga sig in i dom varje dag, varje veckan, varje månad i tre år. Dimintri som sitter i köket och har handom alla pengar dom unga 20 åriga tjejerna drar in på att låta olika män göra vad dom vill med deras kroppar och framför allt deras ömande underliv.
På en annan plats blandas amfetamin med tvättmedel allt för att personen ska kunna tjäna mera pengar men det går inte smärtfritt då det säljs till fel person.
I lägenheten sex trappor upp ligger den ena tjejen medvetslös och misshandlad med 35 piskrapp på ryggen, ansiktet sönderslaget och armen bruten, Lydia som hon heter har svarat upp mot Dimitri. Den andra tjejen är inlåst på rummet.
Polisen har gjort ett stort hål i dörren men få inte komma in i lägenheten. Dimitri står inför dörren i hallen och snackar om att det är litauisk mark och att svenska polisen inte får komma in i lägenheten. 
Några dagar efter att polisen kommit in i lägenheten och Lydia blivit omhändetagen och fått såren ompyssladhänder händer två saker på samma sjukhus ungefär sammtidigt? Har händelserna något med varandra att göra?
Vad hände ner i bårhuset och gick allt som planerat?
Grens och Sundkvist jobbar med utredningarna. I ena utredningen kommer en hemsk sanning upp. Folk man tror man känner visar sig vara helt annorlunda och bär på hemligheter som är hemska. 
Grens som är den första som får reda på sanningen väljer att tiga om den och låter bevisen för det hemska försvinna. Något som skulle kunna funka om inte Sundkvist hittar samma sanning och istället för tiga och förstöra bevisen i stället agerar och försöker få reda på sanningen så fallet kan bli löst.
Gör Grens verkligen rätt men att tiga om hemligheten och är det någon mer än polisen som vet om den hemska hemligheten?
Varför blev det som det blev i bårhuset?
Vad händer egentligen om man säljer amfetamin som man blandat med tvättmedel till fel person? Vad blir straffet och hur betalar men tillbaka?
Betyg: 8 av 10
Rekommenderar?: Ja jag måste säga att Roslund & Hellström är en otroligt bra författarduo. Dom kan verkligen skriva spännade böcker. Och lyckas skriva så man själv blir väldigt berörd. Handligen i denna bok är verkligen otäck och man fattar verkligen varför utveckling blir som den blir ju mer man läser i boken.