Av: Mari Jungstedt 
Handling: Efter en modefotografering ska teamet äta middag. Men fotografen dyker inte upp. Modellen som har ett förhållande med fotografen blir nyfiken på anledningen till att han inte kom till middagen och cyklat till den lilla kojan han valt att bo i som ligget en bit ifrån hotellet som dom andra bor på. När hon kommer fram ser hon att det lyser i kojan men att dörren är låst utifrån. När och efter ett tag lyckas dyrka upp låset möts hon av ett rum där allt är omkullvänt och på golvet blödande ligger fotografen så illa skadad att det är fara för hans liv. Polisen inleder en utredning och väntar med spänning på att fotografen ska vakna till så dom kan förhöra honom med tyvärr blir det bakslag och fotografen måste operans igen. Polisen kommer därför ingen vart i utredningen men försöker dra i alla möjliga trådar som finns för att lyckas lösa fallet. 
Dagarna innan jul ska modellagenturen ha julfest men innan kvällen hinner sluta får chefen ett sms som lockar honom till agnturens kontor. Vad som väntar honom där har han ingen anning om. Dagen efter hittar hans fru honom mördad. Ett mordförsök och ett mord har begåtts inom samma agentur. Hänger det ihop och har modellen Jenny något med morden att göra och vad skulle motivet vara? Eller har Agnes modell som blev avstäng från agenturen på grund av hennes anotexia något motiv till att mörda två stycken ut agenturen?
När polisen äntligen hittar lösningen till fallet är det då försent?
Och vad betyder dom två hotbreven till agnturens tidning?
Betyg: 7 av 10 
Rekommenderar?: Ja denna bok precis som dom tidigare böckerna är super bra. Tycker mycket om att Mari beskriver som mycket på sidan av huvudhistorian så man får mycket mer att läsa om en gjort historian i sig. Sen finns det ju självklart saker så måste berättas för att man ska förstå saker som inte har direkt med historian att göra men som kan göra historian ännu bättre.