Av: Mari Jungstedt 
Handling: Dom 6 tajta vännerna från villaområdet Terra Nova som gör allt tillsamans. Festar, firar högtider, veckohandlar, hämtar varandras barn och ut och går. Ska som tidigare år åka på en kortare semester. Allt verkar till en början helt som vanligt men när först en av kvinnorna försvinner efter en cykeltur under Bergmamveckan på Fårö och sedan an av männen försvinner i morgon ute på Stora Karlsö. Får polisen ett knepigt fall att ta sig ann. Speciell när info efter info kommer bitvis och polisen mest står på samma ställe och letar. Vad döljer sig bakom fasaderna till dom 3 husen i Terra Nova. Och hur långt tillbaka i tiden behöver man gå för att hitta något viktigt till utredningen.
Har mordet på en stakars fiskare i 75 års åldern något med försvinnandet att göra. Och vad är motivet bakom dom 3 händelserna.
Betyg: 8 av 10 
Rekommenderar?: Japp Mari Jungstedts böcker är hur spännande som helst och hur svåra som helst att lägga i från sig. Älskar också hur hon lagt upp handlingen i denna bok. Låta oss läsare få en klarare blick över personerna i boken och inte bara polisen arbete efter att lösa fallen.