Av: Mari Jungstedt 
Handling: Ett rån begås mot vädetransporten som är på väg in till handelsbanken. 3 tysta rånare tvingar personerna i vädetransporten att ge dom 3 väskor. På flykten råkar dom köra på en liten tjej på cykel. Som senare tyvärr utan förvarning dör under operationen. När dom tänder på flyktbilen startas en stor skogsbrand. 
En av rånarna mördas på deras gömställe men av vem? Finns det egentligen någon annan än dom tre rånarna som vet om gömstället?
En påkörda tjejens pappa blir misshandlad på restaurangen han äger. Av ett MC-gäng, misstänker dom att det är pappan som lyckas ta reda på var rånarna befanns sig och sedan mördat en av dem?
Och hade den mördade rånaren och pappan något ihop? Isf vad?
Kommer polisen hitta dom två andrar rånarna innan det är för sent. Och vem mördar egentligen rånarna? 
Kan det verkligen vara en sak i det förflutna som är motivet till dåden och varför just nu och inte tidigare? 
Betyg: 7 av 10 
Rekommenderar?: Ja denna bok är precis som dom tidigare av Mari väldigt välskrivna och spännande. Dock tyckte jag att boken kunde vara 2 kapitel till så att det inte bara hux flux viste vem mördaren vara och kopplingarna. Men faktum att Mari läger mycket fokus på detaljer och beskrivningar av personer och miljön i boken gör att den blir ännu mer spännande och man kan i vissa delar kan kännas sig närvarande och man kan få hög puls och ibland också håller man andan för att det blir så spännande.