Av: Caroline L Jensen
Handling: Caroline är en ung flicka från Malmö. Hon pluggar jurdeik och bor iho med sin pojkvän.Tills dess att pojkvänen gör slut och hon flyttar till en egen etta. En dag har hon en kille med sig hem och dom sitter och ska bada när Caroline känner att det luktar bränt hon kliver ut badet och ser att hennes gardin i verdagsrummet brinnner i panik skriker hon och killen och badet och ringer sedan 112. 
Lägenheten är rökskadad och Caroline för tillgång till en 4 rok i samma trapphus för samma hyra om hon lovar att bara använda köket, toaletten och ett rom. 
En dag kommer räkingen för arbetet i lägeneheten 34 000.
Hon ser en annons i tidningen att man kan tjäna upp till 25 tusen i veckan i Danmark som strippa. Väljer att det kan vara värt att jobba en eller två mpnader, få pengar till att betala repationen och sen kunna flytta in i lägengeten igen och att allt blir som vanligt.
Väl i Danmark får hon börja på det bästa stället i stan. Kluben Vida Loca är en top less klubb. Caroline som väljer att kallasig själv Vicky när hon jobbar, kommer snabb in i jobbet, för vänner att pratta med som kan ge henne tips för att kunna sälja så mycket Champange som möjligy under en kväll och bli så lite full som möjligt. Det går bra och Vickey drar in mest pengar av alla tjejer på stället. Hon har lyckas få till att vara ledig både söndag och månad trotts att man egentligen ska jobba 6 dagar i veckan. 
Hon betalar av sin skuld på lägenhets reparationen i den takt hon har satt upp. Och istället för att spara alla pengar hon kan få in handlar hon massa fina klänningar att ha på jobbet, en massa inredning till lägenheten hon bor i i Köpenhamn. Så istället för månaden hon hade tänkt sig stannar hon kvar i Köpenhemn över ett år. Dansar, dricker champange och tjänar pengar.Det enda hon inte gör är att gå med kunderna till hotellrum som dom andra tjejerna. Men hon tjäner ju  ihop mera på att stanna kvar på kluben och dricka än att följa med killar hem. 
Hemma i Sverige umgås hon med sin bästis Fanny dom 2 dagarna i veckan hon är hemma. Nästan varje vecka är dom på Ètage och dricker, och där finns det en snygg DJ som heter Linus, sakt börjar kännslorna komma fram.
När det har gått ett år kommer även Fanny till Danmark och jobbar hon har tröttnat på sina tråkiga jobb i Svergie. Fanny och Caroline delar rum och jobbar på samma ställe men det är in länge Vida Loca utan dom jobbar nu på stippklubben Washington där det inte var topless danser men utförde utan nakenstrippningar. Men naken var men inte länge uppe på scenen. 
Vickey lyckades inte sälja lika bra som på Vida Loca mest tack vare hon eller Fanny inte ville följa med någon kund utan bara sitta på kluben och dricka. Men ett par tusen i veckan fick dom ihop båda två. 
Hela Danmark resan slutar i total katastrof med en hävdelse som kommer finns med Caroline och Fanny restan av deras liv.
Vad är det som gör att dom båda plötsliget vaknar?
Varför vågar ingen av tjejerna röra sig?
Vad händer egentligen utanför dörren?
Kommer hjälpen i tid?
Och vem gör egtligen något sådant?
Betuyg: 8 av 10
Rekomenderar?: Ja, jag tycket denna bok var utroligt spännade man får en annan syn på stippandet. Man får veta andra sanningar allt kankse inte är som skräckexempelna man ser i media. Sen tyckte jag slutet på boken var nödvändligt något som inte riktigt hörde till boken direkt. Men det kanns var för att det blev avslutet på Carolinas tid i Danmark det stod med men för mig hade det inte gort något om dom sista 17 sidorna inte funnits. Därför skrevj jag inget om det utan gjorte bara som 5 avslutande frågor.