Av: Jens Lapidus.
Handling: Jorge är mannen som sitter på Österåker men planerar att fly. Han måste bara prata med rätt människor se till att planera flyttvägen utan att någon fattar speciellt poliserna. Han planerar allt in i minsta detalj han planerar till och med 3 olika flyktvägar när han väl tagit sig över mig. Kommer rymningen funka eller händer det något oplanerat och hur står inverkan har det på Jorges rymning?
JW är killen som vill leka Stureplansbratt men egentligen inte har råd med ens en utekväll med boysen utan måste finansiera det genom att köra svarttaxi. JW lever livet utåt mot boysen men kämpar bakom fasaden med sin systers försvinnande han vill hitta svaren och lyckas lösa gåtan om vad som hände han syster för 4 år sedan. Vad kommer JW få för erbjudande av snubben ha kör svarttaxi åt 8ch kommer han tacka ja och vad kommer beslutet leda till?
Mrado serben som driver eget gym. Jobbar under R med att driva in pengar. Men samtidigt kämpar för att få träffa sin dotter som mycket som helst något hans ex-fru Annika gör att för att han inte ska få och att hon till och med ska få ensam vårdnad dottern. Kommer han få träffa sin dotter och vad händer mellan honom och R.
Alla dessa 3 killars öden hänger ihop och alla vill mot samma mål men gör olika saker för att nå dit. Dom kommer alla 3 träffas samtidigt en enda gång vilket kommer leda till katastrof och 2 hamna på kåken. 
Betyg: 6 av 10.
Rekommenderar?! Ja boken är bra men lite synd att jag sett filmen innan så jag inte får den roliga spänningen. Jens är en duktigt författare och jag ser framemot ett läsa mer av honom.