Av: Denise Rudberg.
Handling: Under mellandagarna hittas en av dom anställda på The Chinese Wall. 
Marianne Jidhoff, Torsten Ehn och Augustin Madrid får under ledning av Olle Lundqvist ta sig an fallet under radarn. Då det handlar om ett stort och världskännt företag där många kunder kan dra sig ur om det det kommer upp dålig publicitet får det inte komma ut att det skett en misshandel på företaget. 
Nils Burehorn är delägaren på The Chinese Wall och han och alla andra männen i ledarstaben har en väldigt skev syn på hur företag ska drivas och vilka som ska sitta högst upp och hur maktpositionerna ska fås.
Ju mera gruppen försöker utreda misshandelen ju mera sklett kommer fram och inget blir trevligt. Hemligheter kommer fram i ljuset men vart finns motivet till misshandelen och vem kan vara förövaren, nu djupt in kommer polisen komma och hur mycket kommer döljas och aldrig nå dagsljuset. Inte ens när den misshandlade delägaren vaknar får polisen mer att gå på. Alla ser upp till sitt rykte och håller andra om ryggen det blir för svårt att hitta gärningsmannen.
När Nils Burehorns fru Amy försvinner på nyårsnatten efter att familjen haft den årliga nyårsmiddagen. Får polisen mer att gräva i utan att det ska nå media allt är viktigt att der lös utan att det ska komma fram för mycket till allmänheten. Det enda som saknas efter Amy är henne pyjamas och familjens hund. En av sönerna tror att hon hoppat i sjön och tagit hunden med sig den andra tror att hon lever, maken är mest chockad.
Marianne lyckas luska fram och liten detalj och sen sker allt snabbt och pusselbit efter pusselbit faller på plats så att sanningen tillslut kommer fram och ett dystert familje öde uppenbarar sig.
Betyg: 8 av 10.
Rekomenderar?!: Ja absolut Denise skriver otroligt bra och det ska bli ett nöje att få följa Jidhoff, Ehn och Madrid i kommande böcker.