Av: Mari Jungstedt 
Handling: Ett barn försvinner från en skönhetssalong. Mamman som varit tvungen att ta med dottern till sitt jobb blir helt knäckt. Hennes dotter har epilepsi och att ett anfall kan innebära döden om hon inte är under uppsikt och hjälp. Polisen men Karin i spetsen börjar letandet efter den lilla flickan. Är hon fortfarande i livet och vart kan hon vara? Är hon själv någonstans eller har hon blivit kidnappad och isånna fall av vem? Är det någon snäll? Kan det vara en pedofil?
Karin försöker hitta vittnen, bevis och spår att gå vidare med. Men hon har inte bara polisarbetet att tänka på. Hennes chef till lika älskare har gått in i en depression efter först en skilsmässa från frun han delat 20 år tillsammans med och dels från ett tidigare fall (tidogare bok) som gnagt i honom i flera år slutade med en biljakt som ledde till att förövarna åkte ned för ett stup och alla utom 1 dog.
När den försvunne dotterns mamma en dag bestämmer sig för att åka tillbaka till skönhetssalongen efter några dagar dröjer det inte många minuter innan frisören på salongen ropar efter henne. När hon springet ut ser hon till sin glädje att dottern sitter på gräsmattan. 
Polisen får nu istället för att leta efter flickan i stället försöka att hitta förövaren. Men flickan vägrar säga ert ord så dom får gå på dom tidigare spåren fortfarande.  
Varför lämnade förövaren tillbaka flickan och kommer polisen hitta person eller blir dom tvungen att lägga ner fallet.
David har just kommit på sin fru med att sälja sex över telefonen. När han kommer på henne blir han rasade. Men det tar ett par dagar och bågra samtal his kantorn i byn kyrka innan han vågar konfrontera henne. Men det blir inte bättre istället glider Anna och David lägre ifrån varandra och dottern Heidi blir lidande och ändrar själv beteende och humör. 
Det är dax för den årliga marknaden och familjen åker dit men redan efter en timme vill David åka hem han är trött efter Jobb natten. Anna och Heidi blir kvar och åker karuseller, efter ett tag vill Heidi ha glass och Anna köper kaffe men på vägen i från glasståndet ramlar Heidi och tappar glassen. Direkt börjar hon på om en ny något som får Anna att tappa fattningen och hon blir arg, när Heidi inte sluta skrika och gråta efter glass går Anna i protest där ifrån men bara några meter. Men det räcker för när Anna kommer tillbaka till platsen Heidi bara man en minut sedan satt och grät på ät hon bort.
Polisen får en till kidnappning att försöka lösa.
Är det samma gärningsman? Vad är motivet? Kommer Heidi också komma tillbaka efter några dagar? Kommer polisen hitta gärningsmannen? Och kommer Knutas ur depression och kan börja jobba igen?
Och vad händer egentligen runt Knutas?
Betyg: 7 av 10 
Rekommenderar?: Ja precis som dom tidigare böckerna av Mari Jungstedt kan man inte lägga ifrån sig denne heller. 
Mari lyckas fånga ens uppmärksamhet helt och att boken har bra handling gör ju sakerna mycket bättre.