Av: Isabella Löwengrip
Handling: Isabella skriver i sin andra bok inte en hjälp för unga tjejer hur som ska tänka för att på ett lättare sätt må bra under tonåren. I denna bok skriver hon vad hon har varit med om. Allt ifrån att bryta om med drömkillen, till hur det är att ha 2 företag när man går i gymnasiet. Man får följa med henne i hennes liv och genom hennes erfarenheter samtidigt som hon också tipsar lite. Man får lösa om vad hon gjorde med dagarna efter att hon och Nils gjort slut. Hur hon tänkte när hon dejtade och hur hon har startat och varit tvungen att avsluta företag. Vad som har fått henne driven i vissa saker och hur hon klarat av vissa situationer.
Denna bok är lite som titeln säger en bok där man får lära känna Isabella lite mer. Allt handlar om åren 16-20 och allt hon gjorde och var med om dessa 4 år hur hon kombinerade privatliv med arbetsliv. Gick det verkligen alltid ihop?
I slutet av boken ger hos sina bästa till oss läsare om vi vill starta ett eget företag.
Jag vet inte vad jag ska skriva om denna bok egentligen den handlar om singelliv, dejter och karriär.
Betyg: 6 av 10.
Rekommenderar?!: Ja det är bra bok. Man får lära sig massor av saker om man får komma bloggerskan Isabella in på skinnet läsa om vad hon upplevt och hur hennes uppväxt var när man som 16 åring började sin karriär.