Av: Denise Rudberg 
Handling: Hjördis Martinsson hann tänka på den glödande cigaretten innan ljuset slocknade.
Marianne Jidhoff, Torsten Ehn och Augustin Madrid får ett nytt fall att jobba med men chefen Alexandra Baranski är borta på högre ort och har möten hela dagarna. När hon väl kommer hem så är det med nyheten att hon måste sluta som chef för den lilla gruppen och att dom kommer få 2 nya kollegor i framtiden.
Martinsson hittades hängd på sitt rum på äldreboendet, i klänningen sitter ett tidningsurklipp från programmet 'I maktens korridorer' som dottern Eva är programledare för. Något som får gruppen att misstanka att någon som varit med i programmet är missnöjd över att ha blivit uthängd på detta sätt och vill hota Eva.
Paret Kavermanns ska ge ut en bok och efter releasefesten försvinner dom påväg till en middag med sina döttrar. Egentligen inget ovanligt då dom brukar försvinna utan ett ord i perioder. Men försvinnandet anmäls ändå till polisen.
När det sker ett mord till gäller det för Jidhoff, Ehn och Madrid att jobba med dom 3 utredningarna parallellt även fast morden liknar varandra så offren blivit hängda efter döden. 
Betyg: 8 av 10
Rekomenderar?!: Kort och gott ja.
Jag vet inte längre vad jag ska säga då allt känns som upprepning.