Av: Mari Jungstedt 
Handling: Huset dom har bott i hela livet ska nu säljas. 2 syskon vill absolut sälja medan lillasyster gör allt för att få syskona på andra tankar.
Julia tyckte om att sköta om gården med alla fåren precis som det var under barndomen.
Mäklaren Sanna Widding får till uppgift att sälja familjen Rambergs hus. En kväll bästämer sig Sanna att åka ut till gården och kika runt på gården. Ett val som gör att Sanna mördas på gården. Mördaren kastar Sanna i vattnet på en plats som h*n tror att dom aldrig kommer hitta Sanna. Men redan dagarna efter hittas hon och polisens arbete börjar. 
Inte långt efter hittas en till kvinna mördad denna gång utan ansikte, fingertoppar och tänder med andra ord svår identifierat lik som gör att polisens arbete försvåras, är det samma mördare. Och vad är isåfall vad är sammanbandet mellan dom två kvinnorna?
Det finns ett vittne till andra mordet men att förhöra honom går inte bra då han lider av en funktionshinder.
Kommer polisen hitta mördaren och va hände egentligen på utedasset? Och kommer polisen hitta rätt mördare och vem är egentligen mannen som tältar vid vattnet? Hur långt tillbaka i tiden måste man gå för att hitta svaret? Och hur många hemlighet kommer fram innan boken får ett slut?
Betyg: 7 av 10 
Rekommenderar?: Ja hur många gånger kan man säga att Mari Jungstedts böcker är bra? Denna bok är precis lika spännande och välskrivna som dom förra. Hur mycket fantasi för detaljer och händelser kan man ha egentligen? Det är lika svårt in i det sista att gissa vem mördaren är, hur många detaljer och ledtrådar man en får så går det inte.